Tilpasset Jer

Jeres arbejdsdag er vores inspiration.

Indlevelse er det vigtigste element i Heartbeat Groups arbejde. Vi sætter en ære i at skabe en publikumsoplevelse med udgangspunkt i modtagerens univers. Vi kan eksempelvis spille vores numre på ting og objekter fra jeres verden, inddrage festens tema og firmaets værdier eller tage udgangspunkt i det fysiske rum for eventen. 

Gennem tiden er der talrige eksempler på, hvordan HeartBeat Group har løftet et forbløffet publikum med et show, skåret specielt til dem: Vi lavede et show på Hummels sportskollektion, spillede på Mortalins klangrige rottefælder og vi kokkerede for BC Catering til et beat lavet på deres køkkeninventar. 

Det er den grundige forberedelse, der skaber begejstringens rytme og giver jeres gæster et skub. Derfor starter samarbejdet altid med en god snak om, hvad formålet med vores optræden er. I nogle tilfælde kan det være relevant, med et besøg på jeres virksomhed, for at se nærmere på lokationen eller de ting, I ønsker skal inddrages. Herefter tilrettelægges et flow og et indhold, der både spiller på publikums verden og det rum, vi skal optræde i. 

Lad os tale om alle de muligheder, I har!
“Det var en helt fantastisk oplevelse og alle 300+ deltagere var vildt begejstrede over underholdningen og niveauet fra de her 3 yderst talentfulde musikere og entertainerne. Særligt den måde hvorpå Heartbeat group inddrog vores produkter i deres musikalske univers, og hvordan alle deltagerne endte med at spille en aktiv rolle i det store finalenummer, skabte masser af grin.
Vi har igennem tiden haft meget forskelligt underholdning til vores events, men der er ingen tvivl om at denne her aften kommer til at stå tydeligt i vores erindring i meget lang tid. Vi er vildt imponerede over Nils, Morten og Sørens evner og musikalitet, og hvordan de virkeligt lagde sig i selen for at levere et ekstraordinært og vedrørende show til os.”
NICOLAI MARKER, HERBALIFE
”Jeg vil gerne rose jer for jeres engagement, tilstedeværelse, nærvær, humor, professionalisme og fantasi.
At I formåede at lave et show, som var vores og I leverede det så nærværende, at jeg tror alle følte, at dette var helt specifikt til dem. Tak for det!”
HANNE LUKE, KOMMUNIKATIONSDIREKTØR, DANSK RETURSYSTEM
“Wauw – en oplevelse at have jer live, lige foran os, i øjenhøjde!
Jeres evne til at ’beate’ de mange betegnelser for diverse dokumenter, mens I spillede på slagtøj lavet af vores redskaber, gav os lige netop den start på vores Jubelfest 2019, vi i arrangementsgruppen gik efter.
Vi har efterfølgende fået så mange super skønne tilbagemeldinger fra kollegaerne.
Jeres entusiasme og energi er ganske enkelt uimodståelig.”

 

JETTE ZIEGLER, FORRETNINGSUDVIKLER MORTALIN
“HeartBeat Group greb opgaven med et meget åbent sind og så masser af muligheder. Det gjorde mig nervøs og rolig på samme tid – for det var ikke oplagte musikinstrumenter, de fik i hånden ved vores første møde.
Jeg var meget imponeret over professionalismen og kreativiteten hos HeartBeat Group, som kastede omkring sig med idéer. Hér var det blot min opgave at begrænse og indsnævre, så vi ramte det rigtige stemningsniveau og koncept.
Selve actet skabte stor opsigt blandt publikum – det var meget anderledes fra øvrigt indhold til showet, og det skabte en wow-effekt. Det var en rigtig god måde at lave noget anderledes på, som kom helt bag på publikum.”
LARS KRAG NYGAARD, MARKETING PROJECT COORDINATOR, HUMMEL SPORT
Heartbeat spiller på Herbalife
Glad publikum og konfetti til HeartBeats koncert hos Herbalife

Udvalgte Cases