At optræde for børn er noget ganske særligt.

HeartBeat Group har gennem årene spillet for mere end 100.000 børn og hver eneste koncert har været en enestående oplevelse. Børn er et ærligt, levende og spontant publikum og det er magisk at få lov til at optræde for den næste generation.

Et højt musikalsk niveau kombineret med en uhøjtidelig og legende tilgang er HeartBeat Groups indfaldsvinkel, hvad enten der står koncert, workshop eller musikteater på skoleskemaet.

I HeartBeat Groups skolekoncert, som er en af landets mest eftertragtede, danner rytmer fra hele verden og en knivskarp timing rammen om små non-verbale fortællinger fra hverdagen. Eleverne inddrages undervejs i koncerten med sang, klap og bodybeat.

Koncerten kan tilpasses alle klassetrin. 

Se klip fra koncerten herunder. 

“Topprofessionel musikalsk præstation, nu ordløs(!), gennemsyret af humor og skæve påfund, skarpt tilskåret, godt flow, tydeligt kropssprog, smittende energi, overbevisende præcision, gennemkoreograferet, god variation i overgangene mellem numrene, tryllebinder børnene og fastholder deres opmærksomhed hele vejen, formår at skabe magi i rummet med passende grad af involvering anbragt på rigtige tidspunkter. “
KIRSTEN ANDKJÆR PETERSEN, KONCERTPRODUCENT
“Det er den bedste skolekoncert jeg til dato har deltaget i. De er meget meget dygtige til at fange eleverne.”
LISBETH GREVSEN, STENLILLE SKOLE
“FANTASTISK! Intet mindre.
HeartBeat Group fangede små og store i salen. Professionelt og underholdende. Uden tvivl den bedste koncert, vi har haft endnu.
ANNE GLINVAD BONDE, SULDRUP SKOLE
TUSIND tak for en super god oplevelse.
Det var en kæmpe fornøjelse.
Sikke et fedt show, og hold op hvor var ungerne med!!!! Helt vildt dejligt at opleve. Det er virkelig
gennemtænkt, gennemarbejdet og gennemmusikalsk.
DORTHE ANDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, KULTURPRINSEN
“En specialskole som vores har vundet i lotteriet, når musikerne bruger deres kropssprog så tydeligt og godt!
Koncerten var “ordløs” og alle kunne umiddelbart følge med i
koncerten! Formidlingen havde så mange mulige “lag”, at alle (uanset funktionsniveau) kunne finde deres indgangsmulighed til musikken.
Alle eleverne havde en stor, medrivende og dejlig musikoplevelse!
Det var lige i skabet!! “Hvornår skal vi have dem igen ?” – var de første umiddelbare kommentarer !
Alle syntes, at vi havde fået lov at opleve noget helt
særligt! Tak for det!”
HANNE ØSTERBERG, FJORDSKOLEN LYSHOLM (SPECIALSKOLE)
“Heartbeat Group var en helt fantastisk oplevelse.
Et gennemført rytmisk show hvor alle var med, både børn og voksne.  Gnisterne føg fra højenergiske Nils, Morten og Søren, der med en umådelig rytmisk fortælleglæde, fyldt med kærlighed og humor gav os nogle historier, som alle kunne forholde sig til. Oplevelsen var total!”
CARL SØGÅRD, THISTED BIBLIOTEK
Sambaoptog i byen
Nils fører an i optoget
Sambaoptog på rør og spande

Musikalske fællesskaber

Magiske oplevelser med børnene som medaktører.
Med stikker i hænderne er børnene en del af musikken. 

En workshop med HeartBeat Group er medrivende og utraditionel rytmisk undervisning, hvor børnene er med til at skabe musikken. Uanset om udgangspunktet er at træne musikalske færdigheder som puls, rytme og timing eller at lære at spille på kost, balje og egen krop, så er målet at skabe et musikalsk fællesskab, hvor børnene har mulighed for at lege sig ind i rytmernes magiske univers.

HeartBeat Groups ustyrlige lyst til at spille på alting kan få det til at krible i fingrene på de fleste børn, derfor er det også oplagt at kombinere skolekoncert og workshop.

Både undervisning og underholdning kan selvfølgelig tilpasses børnenes alder, antal og arrangementets karakter. For eksempel underviste vi tæt på 2000 elever i at spille på kroppen i forbindelse med børne-åbningen af Århus som kulturhovedstad.

Under HCA Festivals i Odense har vi flere år i træk taget Byens Børn på eventyr med et magisk optog og en nyfortolkning af årets H.C. Andersen eventyr.

Begejstringens rytme tryllebinder både børn og voksne, så HeartBeat Group spiller selvfølgelig også et væld af familiekoncerter, blandt andet Lods Hans, som er en ny teaterkoncert for hele familien. Læs mere om Lods Hans HER. 

Ring og lad os snakke om, hvordan vi gør dit børnearrangement magisk.