Medrivende underholdning til dit arrangement.

Uanset dit publikum og hvad du gerne vil have dem til at opleve, inspirerer og løfter HeartBeat Group oplevelsen. Vi spreder energi og lyst til at være med. HeartBeat Group giver en musikalsk vej ind til dine gæster med en eksplosion af rytmer, sang og skuespil. Med store følelser, levende mimik og masser af humor udfolder der sig små vedkommende historier, som alle kan relatere til.

Publikum mødes med et overskud og smittende begejstring og kan evt. involveres undervejs i større eller mindre grad.

HeartBeat Group er meget mere end et show – det er den gode oplevelse, som alle snakker om dagen efter, fordi de selv var med i den!

Ring og lad os snakke om, hvordan vores show bliver jeres show. 
”Tre talentfulde energibomber – sådan vil vi betegne HeartBeat Group efter deres optræden ved vores firmafest, hvor de leverede et veltilrettelagt og musikalsk show, der fik samtlige 300 gæster til at trampe, klappe, rejse sig, og meget mere i takt. Deres energi, humor og kærlighed til rytmerne og musikken fyldte det store lokale, og på trods af mange aldersgrupper og baggrunde formåede de at samle og underholde hele selskabet.”
KAMILLE SMED KRISTENSEN, HR CONSULTANT, ORIFARM
”Umådelig flot og ganske unik i sin timing og intensitet, i opfindsomhed og nærvær fra orkesterets tre rytmisk begavede musikere – det fås ikke bedre!”
BIRGITTE ALSLUND, KLAVERFABRIKKEN LIVE
HeartBeat Group satte virkelig gang i den og fik aktiveret publikum. Det var en intens og inspirerende optræden, hvor alle i salen blev draget med ind i rytmernes fængende og sjove univers af gruppens dygtige musikere. Og så var det perfekt, at HeartBeat Group var fleksible og meget interesserede i at bidrage til det samlede arrangement på bedste vis”. 
HASSE WINTHER, KULTURKONSULENT, FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE
Vi havde fornøjelsen af at have Heartbeatgroup til at optræde til vores julefrokost den 6. december 2019.
Heartbeatgroup startede med et brag og fik undervejs involveret publikum, så de blev en del af deres show.
Heartbeatgroup havde sat sig ind i Hoffmanns værdier og var på dagen påklædt Hoffmanns sikkerhedsudstyr.
Alt i alt et fantastisk show der fuldendte en dejlig aften.
MIKAEL KRISTOFFERSEN, PROJEKTCHEF, DESIGN OG ØKONOMI, HOFFMANN A/S
Loading...