HeartBeat Group er begejstring du kan se, høre, føle og som ender i et smil.

HeartBeat Group er skabt af tre stærke personligheders musikalitet, forståelse og dynamik. Tre barndomsvenner med en fælles passion, der har spillet sammen hele livet og som stadig inspirerer og støtter hinanden i at vokse musikalsk såvel som menneskeligt.

Med en begejstret tilgang til livet og et samarbejde næret af nysgerrighed, nærvær og hjertelighed, har HeartBeat Group lært at stå ved siden af hinanden og bruge deres forskellighed som drivkraft. Feedback, evaluering og selvrefleksion er en del af den daglige dynamik og er redskaber til at nå det fælles mål, at berige, berøre og begejstre.

Selvom HeartBeat Groups tre medlemmer nu har levet professionelt af at sprede glæde og af at formidle følelser gennem deres optrædener i mange år, er det aldrig blevet hverdag.

Kunsten ligger i at skabe en optræden med modtageren i centrum, at kunne tage imod et brief om, hvad mødet skal give lige præcis dit publikum og så altid at arbejde målrettet på at gøre sig fortjent til menneskers opmærksomhed.

Heartbeat Group arbejder ud fra en levende ambition om at blive ved med at udvikle sig og tage din forespørgsel som en udfordring og en mulighed for at blive endnu bedre. Underholdning, der skaber smil, er en alvorlig sag.

Begejstring, ikke mindst hos publikum, er et biprodukt af en dedikeret, disciplineret og ihærdig indsats. 

 

SørenSøren portræt
SØREN MONBERG

SØREN
MONBERG

NilsNils portræt
NILS KLØVEDAL

NILS
KLØVEDAL

MortenPortræt af Morten med pringles chipsdåser. Sjov underholdning.
MORTEN MONBERG

MORTEN
MONBERG

“I står for alt det jeg værdsætter i mit arbejde – nysgerrighed, ordentlighed, et fokus af den anden verden, og – ikke mindst – så er I så vanvittig dygtige og fremstår gennem professionelle på en scene. 
CARSTEN FRIIS, INSTRUKTØR
Heartbeat Group brought the rhythm and action to over 1000 people at TEDxOdense 2019. High energy, excitement, entertainment and interaction for the smartest minds and biggest thinkers in the city. Heartbeat group are creative, energetic, adaptable, and great to work with, onstage and offstage. Big beats, big noise and big fun. Heartbeat group bring people together with a feel-good factor that your guests will talk about long after your event.” 

Adam Montandon, Curator, TEDxOdense