Involvering og Workshop

Når publikum møder begejstringens rytme, opstår noget magisk.

HeartBeat Group er et møde.

En oplevelse, der altid ender i et fællesskab. Uanset hvem vi møder og hvad vi laver, er målet at samle deltagerne og skabe en positiv samlet energi i lokalet.

Du kan mærke, at der pludselig kommer nye, sjove muligheder for at være sammen og en styrket følelse af, at du kan alting, bare du gør det sammen med andre. Dét, du oplever med Heartbeat Group, giver energi og lyst til at være med.

Involvering er et vigtigt element i mødet med publikum. Det kunne være en workshop, et show med inddragelse eller et decideret teambuildingforløb.

Deltagerne guides med sikker hånd og medrivende begejstring igennem hele oplevelsen. Hver især bestemmer selv, hvor meget man vil kaste sig ud i at være med, men man vil ikke kunne holde sig fri af den smittende følelse.

Alle workshops tilrettelægges individuelt, kontakt os og lad os sammen udvikle jeres forløb. 

 

“Heartbeat Group brought the rhythm and action to over 1000 people at TEDxOdense 2019. High energy, excitement, entertainment and interaction for the smartest minds and biggest thinkers in the city. Heartbeat group are creative, energetic, adaptable, and great to work with, onstage and offstage. Big beats, big noise and big fun. Heartbeat group bring people together with a feel-good factor that your guests will talk about long after your event.”
ADAM MONTANDON, CURATOR, TEDxODENSE
“Vi havde HeartBeat Group til et show og teambuilding-event for internationale studerende og alumner på SDU. Det var en bragende succes – bogstaveligt talt! HeartBeat Group viste deres kreative evner ved at trylle et ”almindeligt” auditorium med stole- og borderækker om til en oplagt stomp-scene, hvor de guidede os i at lave fede rytmer kun med brug af vores hænder, kroppe og kopper! Alt sammen til stor underholdning for os deltagere, som blev udfordret, engageret og ømme i lattermusklerne! Udover et fest show, er folkene bag HeartBeat Group også utroligt gode og fleksible at samarbejde med! Alt kan ordnes – og det med et stort smil. Kan på det varmeste anbefale HeartBeat Group til andre som ønsker et festfyrværkeri af rytmer, grin og godt humør!”
LINDA NYHOLM, INTERNATIONAL ALUMNEKONSULENT, SDU ERHVERV
“En virkelig god kickstart på vores dag og fremadrettet for projektet. Formålet med dagen blev til fulde opfyldt: Med grin og smil på læben blev der skabt relationer og netværk mellem medarbejdere i Jobcenteret og i Træningsafdelingen. Det med henblik på at optimere fremadrettet samarbejde. Tak for et mega godt arrangement, alt det bedste til jeres fremtidige projekter – GIV DEN GAS”.
KARIN L. KAPPEL, UDVIKLINGSFYSIOTERAPEUT, NORDFYNS KOMMUNE